Bureau Brug

Een baan waar jij blij van wordt!

Of je nu op zoek bent naar je eerste echte baan of alvast ervaring op wil doen naast je studie: die zoektocht naar werk blijkt nog best lastig. “We hebben iemand gekozen met meer ervaring”, is vaak wat je terugkrijgt. En een baan kiezen die niet bij jou studie aansluit? Dat wil je uiteraard niet, want je studeert niet voor niks zo hard! Wij helpen je een baan te vinden waar jij echt blij van wordt.
Stel je eens voor, dat je écht iets kunnen doen aan klimaatverandering. Dat je jouw steentje kunt bijdragen aan de energietransitie. En een baan vindt die past bij jouw studie. Veel studenten met jouw opleiding gaan al snel werken bij een onderzoeksbureau. Maar bij de overheid kun je pas echt invloed maken!

Bureau Brug
Wij zijn Bureau Brug en koppelen (toekomstig) specialisten zoals jij aan de overheid. Zo helpen we je aan een baan als junior bodemadviseur, projectondersteuner energietransitie of junior beleidsmedewerker bodem, duurzaamheid en milieu . Bij een gemeente, een omgevingsdienst of het rijk in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht.
Wij zijn de brug tussen vraag en aanbod, of je nou…
• Als starter zoekt naar je ‘eerste echte’ baan;
• Een tijdelijke opdracht zoekt waarin je echt van betekenis kunt zijn;
• Zoekende bent naar je drijfveren en competenties;
• Of een inhoudelijke bijbaan zoekt naast je studie.

De voordelen van de overheid
Misschien denk je wel: bij de overheid werken is niks voor mij. Alles gaat er traag, er werken alleen maar oude mensen en het werk is saai. Het zijn de vooroordelen die je vaak hoort over werken bij de overheid. Maar er is niks van waar! Werk je voor een gemeente, omgevingsdienst of het rijk dan profiteer je juist van een hoop voordelen:
• Je kunt hier echt iets betekenen voor de maatschappij;
• Je staat vooraan verandering door te werken aan de mooiste projecten rondom klimaatverandering, duurzaamheid en wateroverlast;
• Er is een ontwikkelbudget, waarmee je eigen cursussen kunt kiezen;
• De overheid leert jonge mensen graag het vak. Je wordt begeleid door een senior en je kunt vaak snel doorgroeien.

Wij kijken naar jou als persoon
Dromen, ambities, competenties, drijfveren – wij leren je graag kennen en kennen onze opdrachtgevers. Zo koppelen we je aan een organisatie waar jij blij wordt. We hebben een groot netwerk binnen verschillende overheidsinstanties. Zo kunnen we je helpen aan een vaste baan, een detacheringsplek waar je veel ervaring opdoet bij verschillende projecten en ook aan een opdracht als zzp’er.

Zet nu de eerste stap naar jouw baan
Wil je meer weten over jouw mogelijkheden bij de overheid? Of ga je graag direct in gesprek zodat we de zoektocht naar jouw baan kunnen starten? Neem dan contact op met Manon Fleur via (06) 8213 8708 of manon@bureaubrug.nl.
Eerst nog even oriënteren? Neem dan een kijkje op ons platform www.jongeambtenaren.nl. Je vindt er veel blogs van jonge ambitieuze mensen die vertellen over hun zoektocht naar een baan en hun carrière. En natuurlijk op onze website www.bureaubrug.nl.