Deltamilieu Recruiters

Banen voor Young Professionals
bij de beste werkgevers in de milieusector!

Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een mooie startersbaan in de milieusector? Deltamilieu is een recruitmentbureau dat gespecialiseerd is in milieu vacatures. Ons team helpt jou aan een loopbaan in plaats van een baan alleen!

De kracht van onze aanpak ligt in onze persoonlijke aandacht en begeleiding. Daarvoor volgen wij een vaste procedure met jou in de hoofdrol:

Jouw Carrière in 5 stappen

Stap 1: Een persoonlijk gesprek op locatie Wij nemen de tijd voor je en spreken af waar en wanneer het voor jou handig is! Ook Skypen of Whatsapp videobellen is een optie.

Stap 2: Wij inventariseren jouw voorkeuren Welk vakgebied, type werkgever en mogelijke functies passen bij jou? We maken een uitgebreid profiel met je competenties en ervaring om je zo goed mogelijk te kunnen plaatsen.

Stap 3: Het sollicitatieproces Deltamilieu beschikt over een groot netwerk aan topwerkgevers in de milieusector. We hebben een vacature of we vinden er een! Samen optimaliseren we jouw “personal branding” en coachen we je zodat je optimaal voorbereid het eerste gesprek ingaat. Wij kennen de cultuur van de opdrachtgever en weten welke eisen er aan de kandidaat gesteld worden.

Stap 4: Het tekenen van het contract Altijd feestelijk, met een leuk attentie op je eerste werkdag!

Stap 5: Contact houden We hebben regelmatig contact met je en begeleiden je persoonlijk! Als je ons nodig hebt dan zijn we er voor je. Of je nu via detachering bij ons in dienst bent, of rechtstreeks aan de slag gaat bij de werkgever zelf.

Wil jij een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking? Mail dan naar onze Recruitment Consultant Eva Sciarone via eva@deltamilieu.nl of bel 06-22783419 voor meer informatie!