Geonius

Over Geonius
Geonius is een interdisciplinaire dienstverlener op het gebied van ingenieursdiensten en veldonderzoek met brede expertise binnen de GWW- en bouwsector. Door onze unieke combinatie van vakkennis binnen de werkvelden wegen, geotechniek, milieu, geodesie, water, ruimtelijke ontwikkeling, landschap, archeologie en ecologie zijn wij goed in staat mee te denken met de klant en projecten zelfstandig uit te voeren.

Wij werken voor aannemerij, overheden, ingenieursbureaus, particulieren en bedrijven in zowel binnen- als buitenland. Door onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen is Geonius een slagvaardig bedrijf. We volgen bewegingen in de markt op de voet en door het toepassen van innovaties beogen we concurrentie steeds een stap voor te blijven.

Bedrijfscultuur
Werken bij Geonius betekent vrij en onbevangen werken in een veilige en informele omgeving. Bij Geonius krijg je veel verantwoordelijkheid en vertrouwen, ongeacht jouw functie. Onze ruim 240 medewerkers kenmerken zich door een professionele en klantgerichte houding en zijn flexibel en correct in hun doen en laten. De sollicitatieprocedure bij Geonius is gebaseerd op voor ons belangrijke normen en waarden. Wij staan voor innovatie, professionaliteit, sociale betrokkenheid, kwaliteit en integriteit. Het hebben van bepaalde diploma’s is hierin ondergeschikt. We geven veel aandacht aan een goed salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en scholing.

Werken bij
Geonius groeit. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de beste talenten die zich binnen onze organisatie verder willen ontwikkelen. Wil jij jouw kennis en kunde inzetten om gezamenlijk mooie projecten op te leveren? Is een informele en positieve bedrijfscultuur voor jou belangrijk? Geonius biedt dit en nog veel meer.

Wil jij ook stage lopen, afstuderen of starten bij het leukste ingenieursbureau van Nederland en België? Kijk voor meer informatie op WerkenbijGeonius.nl of reageer direct met cv en motivatie via solliciteren@geonius.nl.