marXact

marXact

marXact is een jonge, Nederlandse scale-up die gevestigd is in Hilversum. Sinds de oprichting in 2017 richt zij zich op het gemakkelijk en betaalbaar maken van digitaal inmeten. Bij digitaal inmeten wordt gebruik gemaakt van GNSS en satellietsignalen om een nauwkeurige positie te bepalen en deze op te slaan op een digitale kaart – dat kan als punt, lijn of polygoon.

Binnen marXact is Marketing manager Jeroen Methorst het aanspreekpunt voor GeoVUsie en haar leden. Jeroen: “Wij zijn zowel ontwerper, als producent, leverancier en verkoop van onze eigen hard- en software. Doordat wij gevestigd zijn in Hilversum, zijn wij goed bereikbaar voor bezoekers én relatief snel door heel Nederland en België. Wij hebben een unieke positie in de GNSS-markt voor onszelf gecreëerd, doordat wij ons richten op veldwerkers. Mannen en vrouwen die werkzaam zijn als uitvoerder, monteur, hovenier of een ander beroep uitoefenen waarbij je niet de hele dag achter je bureau zit. We gooien de markt overhoop en geven echt diverse bedrijven en hun werknemers de mogelijkheid hun werkprocessen te moderniseren, services uit te breiden en op ieder moment in controle over hun eigen data te zijn.”

Aansluiting bij GeoVUsie
“Onze kracht ligt in het creëren en laten zien van mogelijkheden voor diverse branches, organisaties en personen. Dat kan doordat wij alles zelf ontwikkelen en daardoor klantverzoeken kunnen uitvoeren, vooral onze developers zijn goed in het vertalen van deze wensen.

Waar wij minder ervaring mee hebben en waar ik aansluiting zie, is de kennis die de leden van GeoVUsie hebben. Opgeleid in mooie vakgebieden als aardwetenschappen die bij ons die kennis kunnen toepassen. Neem eens contact met mij op en wie weet kunnen wij samen tot nieuwe (aard)hoogten komen – ook na je studie!”

Contact opnemen
Voor vragen, opmerkingen en verzoeken kun je Jeroen bereiken op e-mailadres jeroen@marxact.com. Telefonisch kan ook: 070-7007917 en kies daarna voor ‘Sales’ in het keuzemenu.