Stema Systems

Stema Systems levert hydrografisch- en oceanologisch-gerelateerde meetapparatuur. Door het verzorgen van deze state-of-the-art en innovatieve surveysensoren, -systemen en -concepten willen wij een bijdrage leveren aan de kwaliteit en efficiëntie van de hydrografische surveygemeenschap. Gerelateerde diensten zoals training, installatie en support worden door ons geleverd.

Stema Systems is gehuisvest in Nederland. In dit land dat is gebouwd in en leeft en werkt met de zee kennen we een intensieve interactie met water. De vraag is niet of er behoefte is aan het verkrijgen van kennis op het gebied van bijbehorende processen ten behoeve van de nationale veiligheid, economie en het milieu: de vraag is hoe we de meest complete aquatische datasets van hoogste kwaliteit kunnen verkrijgen op een kostenefficiënte manier.

Voor meer dan dertig jaar nemen wij deel aan dit proces waardoor wij mogen stellen dat deze manier van denken en doen vergroeid is met de genen van ons bedrijf. Stema Systems opereert wereldwijd voor vele haven-, bagger- en surveybedrijven, universiteiten en onderzoeksinstellingen.

Kijk voor meer informatie op : https://stema-systems.nl/