Wyzer

Een baan waar jij blij van wordt!
Of je nu op zoek bent naar je eerste echte baan of alvast ervaring op wil doen naast je studie: die zoektocht naar werk blijkt nog best lastig. “We hebben iemand gekozen met meer ervaring”, is vaak wat je terugkrijgt. En een baan kiezen die niet bij jou studie aansluit? Dat wil je uiteraard niet, want je studeert niet voor niks zo hard! Wij helpen je een baan te vinden waar jij echt blij van wordt.

Stel je eens voor, dat je écht iets kunnen doen aan klimaatverandering. Dat je jouw steentje kunt bijdragen aan de energietransitie. En een baan vindt die past bij jouw studie. Veel studenten met jouw opleiding gaan al snel werken bij een onderzoeksbureau. Maar bij de overheid kun je pas echt invloed maken!

Wyzer
Wij zijn Wyzer en koppelen (toekomstig) specialisten zoals jij aan de overheid. Zo helpen we je aan een baan als junior bodemadviseur, projectondersteuner energietransitie of junior beleidsmedewerker bodem, duurzaamheid en milieu . Bij een gemeente, een omgevingsdienst of het rijk.

Wij zijn de brug tussen vraag en aanbod, of je nou…

  • Als starter zoekt naar je ‘eerste echte’ baan;
  • Een tijdelijke opdracht zoekt waarin je echt van betekenis kunt zijn;
  • Zoekende bent naar je drijfveren en competenties;
  • Of een inhoudelijke bijbaan zoekt naast je studie.

De voordelen van de overheid
Misschien denk je wel: bij de overheid werken is niks voor mij. Alles gaat er traag, er werken alleen maar oude mensen en het werk is saai. Het zijn de vooroordelen die je vaak hoort over werken bij de overheid. Maar er is niks van waar! Werk je voor een gemeente, omgevingsdienst of het rijk dan profiteer je juist van een hoop voordelen:

  • Je kunt hier echt iets betekenen voor de maatschappij;
  • Je staat vooraan verandering door te werken aan de mooiste projecten rondom
  • klimaatverandering, duurzaamheid en wateroverlast;
  • Er is een ontwikkelbudget, waarmee je eigen cursussen kunt kiezen;
  • De overheid leert jonge mensen graag het vak. Je wordt begeleid door een senior en je kunt vaak snel doorgroeien.

Wij kijken naar jou als persoon
Dromen, ambities, competenties, drijfveren – wij leren je graag kennen en kennen onze opdrachtgevers. Zo koppelen we je aan een organisatie waar jij blij wordt. We hebben een groot netwerk binnen verschillende overheidsinstanties. Zo kunnen we je helpen aan een vaste baan, een detacheringsplek waar je veel ervaring opdoet bij verschillende projecten en ook aan een opdracht als zzp’er.

Leren in het Ruimtelijk Domein
Wij weten dat je binnen het Ruimtelijk Domein nooit bent uitgeleerd. De Omgevingswet, de Energietransitie, Stikstofproblematiek en de Woningnood, enkele voorbeelden van wat er de komende jaren speelt en waar jij als professional binnen het Ruimtelijk Domein op moet inspelen. Daar helpt de Wyzer Academie jou graag bij! Wij beschikken over een eigen academie, met eigen docenten en lesmateriaal. Ben je geen medewerker, maar wil jij je wel ontwikkelen via de Wyzer Academie? Ook dat kan!

Meer informatie?
Wil je meer informatie over Wyzer en wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan onze website:www.wyzer.nl wij staan klaar om jou te helpen!