Contact

Via onderstaand formulier kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Dagelijks Bestuur van GeoVUsie. Er zal zo spoedig mogelijk op geantwoord worden. Voor reserveringen van de Houtzagerij in den Koele Blonde kunt u gebruik maken van het formulier op de pagina Houtzagerij.

Routebeschrijving

Voor de studentenkamer (Houtzagerij in den Koele Blonde) neem je ingang 1085, neem de klapdeuren rechts van de liften en sla rechtsaf. De studentenkamer is de eerste ruimte aan je rechterhand (F-045).

Voor de bestuurskamer (M-138) neem je ingang 1085. Vervolgens ga je met de trap naar de eerste verdieping en sla je linksaf. Na ongeveer 20 meter vind je de kamer aan je rechterhand.

Als u een lezing komt geven, dan zal een lid van de GeoFlex met u afspreken. Meestal zal dat bij zaal F-123 zijn, in de F-gang op de eerste verdieping. Mocht u hier naar toe willen lopen, dan gaat dat als volgt: neem ingang 1085, neem de trap of lift naar de eerste verdieping, en loop door de klapdeuren tegenover het raam rechtsaf de F-gang in. Zaal F-123 is de laatste zaal aan uw rechterhand.