CRUX Engineering

Ervaring
Wij geven als toonaangevend adviesbureau jong talent de kans om kennis te maken met de vakgebieden bodem, geohydrologie, geotechniek en omgevingsbeinvloeding. Wij bieden de mogelijkheid om bij ons bureau een stage te doorlopen, werkervaring op te doen of direct in dienst te treden.

 Onze adviseurs en specialisten komen snel tot de kern van de zaak en beschikken over een goede mix van theoretische kennis en praktische ervaring. Onze advisering strekt zich uit van de initiatieffase tot de uiteindelijke realisatie van een project. 

 Door onze sterke focus op ondergrondse risico’s en raakvlakken kunnen onverwachte kosten door vertraging, stilstand en/of schade tijdens de bouw worden voorkomen door slimme optimalisaties van het bouwplan vooraf.

 Nominaties & prijzen
We zijn hiermee niet onopgemerkt gebleven. CRUX is genomineerd geweest voor diverse prijzen; ondernemingsprijzen en prestigieuze prijzen zoals de Schreuderprijs 2013, 2015, 2019 en de Cobouw Award Beste Werkgever 2019.

Inmiddels werken er 50 mensen bij CRUX (gemiddelde leeftijd 37 jaar), waarvan 45 adviseurs. Een groei waarmee we onlangs ook vermeld stonden in de top 250 van Nederlandse groeibedrijven.