Econsultancy

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau met een breed pakket aan diensten. Wij voeren zowel enkele onderzoeken als multidisciplinaire projecten uit op het gebied van: bodem, water, omgeving, ecologie, geluid, infra, archeologie, integrale diensten

Ons werkterrein
Wij beperken ons niet alleen tot de technische aspecten van het milieu. Ook voor vragen op beleidsmatig, juridisch, financieel en organisatorisch gebied staan wij onze opdrachtgevers bij.

Onze opdrachtgevers
Wij voeren opdrachten uit voor particulieren, overheden en het bedrijfsleven. Zo werken wij onder andere voor gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers en bureaus voor ruimtelijke ordening. Iedereen die een onderzoek nodig heeft kan Econsultancy inschakelen.

Onze medewerkers
Onze mensen zijn het kloppend hart van ons bedrijf. Stuk voor stuk avonturiers binnen hun vakgebied. De kernwaarden deskundig, vertrouwd, betrokken, flexibel en zorgvuldig staan hoog in het vaandel. Met beide benen op de grond staan ze in de modder, het water of het bos. Op een industrieterrein, in een bouwput, of gewoon op kantoor. Onze mensen zijn overal.

5 vestigingen in Nederland
Wat in 1996 begon als enthousiast duo is uitgegroeid tot een ingenieursbureau met landelijke dekking. Inmiddels bestaat het team uit meer dan 150 specialisten verdeeld over vestigingen in Boxmeer, Doetinchem, Rotterdam, Swalmen en Zwolle.

Volle kracht vooruit
Econsultancy blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. We staan midden in de samenleving en onze oplossingen creëren positieve maatschappelijke effecten. Daarmee leveren wij een bijdrage aan een duurzaam en verantwoord gebruik van onze leefomgeving.
Samen werken we aan een mooier Nederland.

Voor meer informatie: https://www.econsultancy.nl/