Junior projectleider milieukundig bodemonderzoek

Company
Terrascan
Type
Fulltime / Parttime
Location
Rotterdam,Lijnden
Sector
Bodem, Milieu
Required language
Dutch, English
Area
Aardoppervlak, Weer en Klimaat
Website
https://www.terrascan.nl

Description

Functieomschrijving

Begeleid je graag een proces van begin tot eind; vanaf de aanvraag, de offerte tot en met het opstellen van een eindrapport? Kan jij goed het overzicht bewaren en werk je oplossingsgericht? Ben jij een persoon die de onderzoeksresultaten kan vertalen naar een duidelijk advies voor de klant?

Dan is deze baan echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar junior projectleiders milieukundig bodemonderzoek.

In samenwerking met een projectleider vervul je als junior projectleider een prominente rol in de opdrachtvorming, projectvoorbereiding, projectcoördinatie en het opstellen van onderzoeksrapporten. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van je eigen projecten, waarbij je het aanspreekpunt voor verschillende opdrachtgevers bent. Daarnaast bereid je de werkzaamheden voor, stuur je de veldmedewerkers aan, interpreteer je de onderzoeksresultaten en stel je op basis van deze gegevens een advies op voor de opdrachtgever. Het doel is dat je je zo snel mogelijk ontwikkelt tot een zelfstandig projectleider bodemonderzoek.

Functiecriteria

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met bodem en milieu. Een opleiding op het gebied van milieukunde, aardwetenschappen of (milieu) biologie op HBO/ WO niveau is daarom gewenst. Ervaring met het officepakket (Word / Excel) is noodzakelijk; ervaring met GIS-software (QGIS) is een pré. Voor het bezoeken van onderzoekslocaties, opdrachtgevers en diverse instanties dien je in het bezit te zijn van rijbewijs B.

Het spreekt je aan om in een jong team te werken en je professioneel, klantgericht en kwalitatief hoogwaardig in te zetten. Wij verwachten een nauwkeurige en gestructureerde werkwijze, waarbij vakbekwaamheid en foutenbeheersing voorop staan. Daarnaast is goede communicatie en meedenken met collega's, opdrachtgevers en derden zeer belangrijk. Je kunt dan ook uitstekend schriftelijk en mondeling communiceren in de Nederlandse taal.

Wat wij bieden:

  • Een marktconform salaris;
  • Goede pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Goede interne begeleiding en opleiding;
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Collegiale en informele werksfeer;
  • Leuke personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel

Terrascan B.V. is een middelgroot onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau voor bodem en milieu. Terrascan is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor bodem-, grond-, en milieuvraagstukken. Terrascan heeft specifieke kennis en ervaring opgebouwd in de actuele problematiek rondom PFAS (o.a. PFOS en PFOA). Wij staan bekend om onze deskundige, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken en duidelijke communicatie. Door onze brede expertise en ruime ervaring kunnen wij onze opdrachtgevers altijd snel en accuraat van dienst zijn en flexibel inspelen op hun projectspecifieke bodemproblematiek. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, overheidsinstanties en particulieren. Terrascan is ISO 9001, VCA**, BRL SIKB 1000, 2000 en 6000 gecertificeerd.

Terrascan is opgericht in 1993 en gevestigd in Lijnden, nabij de luchthaven Schiphol in de Haarlemmermeer. Sinds 2021 werken wij samen met een partner in Rotterdam.

Sollicitatie

Herken jij jezelf in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw brief met motivatie waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Stuur je brief met CV t.a.v. Michel van der Riet naar hr@terrascan.nl.

Sponsors