Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1e NBC info avond

2 oktober 2018 @ 17:00 - 22:00

Beste leden,
Voor aankomend verenigingsjaar zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden! Wil jij graag een jaar prachtige ervaringen opdoen, bestuurlijke taken uitvoeren, grote evenementen organiseren en zorg dragen voor onze prachtige vereniging? Stuur dan uiterlijk voor 5 oktober een reactie naar nbc@geovusie.nl om je interesse te tonen!
Op 12 december zal de Algemene Leden Vergadering (ALV) van GeoVUsie plaatsvinden. Hier zal het Dagelijks Bestuur 2018 plaatsmaken voor het Dagelijks Bestuur 2019, waarvan de samenstelling op de ALV via stemming zal worden bepaald.
De NBC bestaat uit 2 huidige bestuursleden, 2 VIP-leden en 2 leden die door de afgelopen Jaarvergadering zijn gekozen en buigt zich over het informeren en wegwijs maken van geïnteresseerden – zonder hierbij directe (statutaire) macht te hebben. Na de reactietermijn 5 oktober neemt de NBC contact op met alle geïnteresseerden om een afspraak te maken voor een oriënterend en informerend gesprek, waarna het verdere traject wordt vervolgd. De data voor dit traject zijn bijgevoegd in de e-mail.
We willen graag benadrukken dat deelname hieraan uiteraard vrijblijvend is, de NBC heeft alleen een informerende en adviserende rol en zal je niet dwingen om uiteindelijk het bestuur in te gaan. Ook is het mogelijk om nog later in het traject te komen als je in eerste instantie niet weet of je wel wilt, maar het is natuurlijk handiger om direct mee te doen.

Met vriendelijke groet,
De NBC 2018
Annelotte Weert (Archivaris 2016)
Jaap Jorritsma (Secretaris 2017)
Jasper Bosschaart (Commissaris Houtzagerij 2017)
Patrick Smit (Penningmeester 2018)
Leonie Hemelrijk (Commissaris Houtzagerij 2018)
Evelien Brand (VIP-lid)

Gegevens

Datum:
2 oktober 2018
Tijd:
17:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

NBC

Locatie

Houtzagerij in den Koele Blonde
Boelelaan 1085
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps