Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Oktoberfest

13 november 2020 @ 18:00 - 23:30

Wir sind wieder da, wie jedes Jahr! Aber, das Oktoberfest 2020 findet auf Grund der Corona Pandemie jetzt physisch nicht statt…
Aber Scheiss drauf, Wiesn ist nur einmal im Jahr! Corona ist nimmer ein Grund kein Bier zu trinken.
Registriert euch durch dieser Link (https://forms.gle/HVkT7NPHNShiPzuRA), äuserlich Freitag 6 November. Das Oktoberfest kostet nur 9,00 Euro.
Vanwege de huidige maatregelen kan het jaarlijkse Oktoberfest helaas nog niet fysiek gevierd worden. Daarom bieden wij jullie een online, alternatief Oktoberfest aan op vrijdag 13 november. Als je je uiterlijk zondag 18 oktober inschrijft ben je verzekerd van een pakket. Daarna geldt vol=vol!
Het DB’20 postbodeteam zal in de dagen voor het feest aan je deur verschijnen met alles wat je nodig hebt om je in Duitsland te wanen. Er zal een pakket langs gebracht worden (ja, dit jaar zijn pakjesavond en het Oktoberfest één) met daarin het volgende:
Een limited edition bierpul
Ingrediënten voor een typische Duitse maaltijd (lesen Sie weiter, bitte)
Een sixpack Brand Weizen (of alternatief voor de mensen met glutenintolerantie)
Een Brand keycord met ingebouwde bieropener
Dit pakketje zal geleverd worden in een unieke Stichting Houtzagerij tas (matchend met de nieuwe GeoVUsie sweater). Dit alles voor maar 9,00 euro! Das ist doch Kein Geld Mann (oder Frau).
Wat moet je zelf verder nog aanschaffen:
Een keuken (misschien ook bestek, ligt aan je tafelmanieren)
Zout, peper en (bak)boter
Een computer met internetverbinding en een camera
Een Dirndl of Lederhosen
Optional: immer mehr Schnapps und Snacks
Moet je dan jezelf met je Bratwurst en je sixpack helemaal alleen vermaken? Nein! Also was machen wir dann die ganze Nacht?
Via Twitch zal het Dagelijks Bestuur streamen tussen 18.00 uur en 00.00 uur. Hier zullen wij onder anderen met jullie het Duitse eten bereiden, genieten van Duitse muziek, zal er een quiz zijn over het Oktoberfest (zowel die van ons als het origineel uit Duitsland) en zullen wij onze kennis en ander gezwets met jullie delen. Verder kan er natuurlijk gecommuniceerd worden via vele andere mediaplatforms.
Het belooft een prachtige en unieke avond te worden! Dus schrijf je vooral snel in via deze link: https://forms.gle/HVkT7NPHNShiPzuRA.
De deadline voor het inschrijven is uiterlijk vrijdag 6 november en vol=vol dus twijfel niet!
Ein Prosit der Gesundheit.
Mit freundlichen Grüßen,

Namens het 40ste Dagelijks Bestuur van GeoVUsie,

Tycho Kersten
Commissaris Houtzagerij in den Koele Blonde

Disclaimer: Het Dagelijks Bestuur is niet aansprakelijk voor enige taalfouten in het Duitse deel van deze tekst maar tips zijn welkom.

Gegevens

Datum:
13 november 2020
Tijd:
18:00 - 23:30