Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tartaros Ochtendgymnastiek

28 mei 2020 @ 09:00 - 10:00

Je moet naar het fotoalbum flappie.

Geachte (toekomstige)  sportieveling,

De sportscholen zijn dicht, trainingen liggen stil en je bank zit toch wel heel erg lekker met die nieuwe serie op Netflix. Manische luiheid ligt op de loer en je fitheid dreigt richting die van een zak aardappelen te gaan. Dit kunnen we natuurlijk niet toelaten. Een bierbuikje is tot daaraan toe, maar een Coronapens gaat echt een paar stappen te ver. Om dit te voorkomen wordt er vanuit het Pop-up Fitnessgezelschap Tartaros op donderdag 28 mei om 09.00 uur een ware Ochtendgymnastiek georganiseerd in het Amsterdamse bos.

Voordat iedereen Vietnam flashbacks krijgt naar het meest geliefde onderdeel van SI-weekend, wees gerust. We komen je niet wakker maken met pannen en we beloven dat de Praeses niet hoeft te worden rondgedragen op een bank. We gaan gewoon samen een lekkere sportroutine doen van ongeveer een half uur. Zorg dat je water bij je hebt ter hydratatie, sportkleren aan je lijf en een tas (Ik raad een sporttas of daypack aan) met 5 tot 10 kilo inhoud als multifunctioneel fitnessitem.

Deze activiteit kan míts iedereen zich aan de 1,5 meter afstand houdt en er niet in een groep wordt nagekletst (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport). We hopen veel van jullie te zien en als het een succes blijkt zullen er wellicht meerdere sessies volgen.

Om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen en om eventuele verdere informatie te verstrekken zou het fijn zijn als je het volgende Google form invult. Iedereen is welkom! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4kLsUEdBl-2rBu1S-PRUWdENQAMVQ9Kgt51pzcTJT_8LJSw/viewform?usp=sf_link

Met Heerlijke groet,

DHr. Sol en dHr. van Diepen

Gegevens

Datum:
28 mei 2020
Tijd:
09:00 - 10:00