Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wonderdorst

3 juni 2020 @ 21:00 - 23:59

“Vanaf 1 juno mogen terrassen en café’s weer open.”
Met deze woorden maakte onze minister-president ons op 6 mei jongstleden allen lyrisch. Natuurlijk dachten wij als DB’20 “Hé, dan kunnen wij ook de Houtzagerij weer in!” en daarom hebben wij dan ook goed en helaas ook slecht nieuws. Om maar meteen de spreekwoordelijke pleister van jullie in regressie verkerende leverwaardes af te trekken moeten wij jullie dan eerst teleurstellen en mededelen dat wij helaas nog geen datum hebben voor de weergaloze heropening van de Houtzagerij. Echter komen wij ook met goed nieuws! De Donderdorst leeft weer! Vanaf woensdag 3 juno a.s. hebben wij eenieders afterparty café op Uilenstede gereserveerd, jaja je leest het goed, de Donderdorst verhuist naar Il Caffè. De eerste twee weken zal de Donderdorst doorgaan als haar kleine broertje, de Wonderdorst. Vanaf 18 juno zal dit kleine broertje echter weer plaatsmaken en zal de eerste echte Donderdorst in 98 dagen plaatsvinden!
Zoals jullie wel weten heeft de regering een limiet gesteld aan het aantal bezoekers dat naar een café mag komen. Bij Il Caffè staat deze limiet op 25 GeoVUsianen. Om ervoor te zorgen dat er niet teveel mensen komen opdagen zullen wij dan ook een inschrijflijst moeten hanteren. Je kunt je inschrijven via https://forms.gle/BYrcyiTQYs6cbmUt5 in groepjes van maximaal vier personen. Je kunt je ook als individu inschrijven. Mochten er teveel inschrijvingen zijn zullen wij helaas over moeten gaan op een loting. Bij deze loting zullen groepen als geheel in- of uitgeloot worden. Bij uitloting krijgen individuen/groepjes voorrang op een andere borrel. Op deze manier proberen wij om iedereen op zijn minst één keer de mogelijkheid te geven om te komen borrelen.
De inschrijving voor iedere borrel sluit 36 uur voor aanvang van die borrel. De inschrijving van de borrel op woensdag 3 juni sluit dus op dinsdag 2 juni om 09.00 uur. Uiterlijk 24 uur van tevoren krijgen de deelnemers een mail. Stuur een bevestiging als je deze mail hebt gekregen. Bij wijzigingen binnen je groep moet je dit meteen doorgeven aan het Dagelijks Bestuur (bestuur@geovusie.nl).
Om deze borrels veilig te laten verlopen, zijn er strenge regels opgesteld door het RIVM en Il Caffè. Zo geldt er voor zowel in het café als daarbuiten dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Er zal bijgehouden worden wie er aanwezig is zodat er bij ziekteverschijnselen bij één van de aanwezigen nadien, op tijd gehandeld kan worden. Dit houdt in dat wij genoodzaakt zijn de deelnemerslijst te delen met de GGD als er één van de deelnemers besmet is geraakt. De regelgeving en het uitgebreide protocol zullen worden meegestuurd zodra de indeling van groepjes en individuen bekend is. Wij willen jullie op het hart drukken dat deze borrels alleen door kunnen gaan als we ons hier met zijn allen aan houden. Onthoud: ziek zijn is thuis blijven!
Voor nu, schrijf je snel in en kom gezellig met GeoVUsie borrelen bij Il Caffè!
Wij hopen jullie snel weer te zien!
Liefs,
DB’20

Gegevens

Datum:
3 juni 2020
Tijd:
21:00 - 23:59

Locatie

Il Caffe