U bent hier:

Doneer aan studievereniging GeoVUsie

Als u GeoVUsie wilt steunen en ervoor wilt zorgen dat GeoVUsie blijvend leuke en leerzame activiteiten kan organiseren kunt u hier een klein bedrag doneren. Als bestuur zorgen wij voor het opbouwen en onderhouden van goede contacten met bedrijven, docenten, onderzoekers aan de VU, andere studieverenigingen, alumni en natuurlijk met onze eigen studenten. Daarnaast zorgen we voor de in- en verkoop van studieboeken en materialen. Ook regelen wij mogelijkheden voor afstudeer-/promotieborrels. Dit doen wij niet alleen, maar met hulp van onze 20 commissies. Deze regelen samen met ons het gehele jaar verschillende activiteiten.

Gedurende de afgelopen jaren zijn we stug doorgegaan! Zo heeft de Tripcie een prachtig weekend in Gent in elkaar gezet. We zijn daar bij verscheidende bedrijven geweest en hebben alle ins- en outs over de stad geleerd. In april en oktober zijn er reizen georganiseerd naar het buitenland in verscheidene thema's. Naast deze hele leuke grote activiteiten hebben we ontelbaar veel kleinere activiteiten gehad, waaronder lezingen, bedrijfsbezoeken, spelletjesavonden en sportactiviteiten.

Zo hebben we binnenkort ook een bedrijfsbezoek, waar we naar verscheidene onderwerpen binnen een bedrijf zullen gaan kijken. Aan de hand van verschillende opdrachten en presentaties zal het bedrijf ons de werking van het bedrijf worden uitgelegd. Alles bij elkaar zal dit een interessante en leerzame dag worden, wat onze vereniging een stukje unieker maakt. Dit soort ervaringen worden mede mogelijk gemaakt door onze donateurs.

Doneren

U bent vrij in de keuze van het bedrag. Donaties kunnen worden gedaan door geld over te maken naar de volgende bankrekening: NL88 INGB 0004 3032 96. Dit ten name van GeoVUsie met vermelding van ‘donatie’.

Sponsoren