U bent hier:

Houtzagerij in den Koele Blonde

De Houtzagerij in den Koele Blonde is een gezellige borrelruimte direct naast de hoofdingang van het Wis- en Natuurkundegebouw. Een ouderwetse, bruine studentenkroeg midden in het universiteitsgebouw vormt voor menig afstuderen, promotie, publicatie of afscheid een gezellige ruimte. De ruimte is uitgerust met een grote bar vanwaar frisdranken, wijnen en bieren van fles en tap geschonken worden. Verder kunnen naar wens borrelhapjes gefaciliteerd worden. In de ruimte is een professioneel muzieksysteem aanwezig waardoor u naar gelang uw eigen muziek kan draaien. Verder kunnen op de beamer foto’s of een presentatie, verbonden aan uw borrel, afgespeeld worden.

De ruimte kan gereserveerd worden door personen gelieerd aan de Faculteit Bèta. Indien de borrel niet direct gelieerd is aan Faculteit Bèta of afwijkt van standaarden, zal het bestuur van de Houtzagerij in den Koele Blonde beslissen over goedkeuring. Naast de Houtzagerij in den Koele Blonde is het ook mogelijk om een borrel te organiseren in de Tuinzaal of een andere locatie binnen het Wis- en Natuurkundegebouw. Deze locaties zijn niet standaard, hierover zal overleg met u en het bestuur plaatsvinden. Daarnaast moeten deze ruimtes nog ter beschikking zijn.

Borrelaanvraag

Hieronder vindt u het borrelformulier. De voorwaarden dienen geaccepteerd te worden door de optie ‘akkoord met de voorwaarden’ aan te vinken. Zodra uw aanvraag is verstuurd, nemen wij binnen een week contact met u op. Mocht er binnen deze termijn geen reactie zijn gekomen, neem dan via de mail (bestuur@geovusie.nl) of per telefoon (0205987411) contact met ons op.

Arrangementen

In onderstaand document zijn de arrangementen te zien die worden gehanteerd bij borrelaanvragen. In het formulier kunt u aangeven welk arrangement u wil gebruiken bij de borrel. 

Velden met een * zijn verplicht.

Formulier Borrelaanvraag
Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan, en gebruik cijfers in het antwoord.


Voorwaarden

  1. Bij afname van een borrel in de Houtzagerij in den Koele Blonde wordt er voor minimaal €60,- aan consumpties gefactureerd. Bij een borrel in de Tuinzaal geldt een minimum van €120,-.
  2. Genoemde prijzen zijn ter indicatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
  3. Het is niet toegestaan om zelf meegenomen (sterke) dranken te nuttigen tijdens de borrel.
  4. Het invullen van het formulier is géén garantie dat deze doorgaat, het bestuur neemt binnen een week contact met u op.

Sponsoren